Carn d'Olla

La Llotja no es menja

Indigneu-vos!!! Per les 12.000 persones que no troben feina a la ciutat de Lleida, quan el  2007 eren 3.800, una tercera part. Indigneu-vos!!! Perquè l’ajuntament diu que ha invertit, en aquests quatre anys, més de 70.000 milions de pessetes (422 milions d’euros) i amb aquesta monstruositat de diners no ha aconseguit mantenir a ratlla l’atur a la ciutat però sí els balanços d’algunes constructores. Indigneu-vos!!! Perquè si aquests 70.000 milions de pessetes s’haguessin repartit entre els aturats, sortirien a 5 milions per cap!!! Indigneu-vos!!! Perquè la ciutat de Lleida paga gairebé la meitat de la contribució que es paga a tota la província, tot i tenir només un terç dels habitants, i el 80% de tot l’IBI de la comarca del Segrià, tot i tenir només el 60% de la població. Indigneu-vos!!! Perquè la recaptació per l’IBI augmenta cada any a la ciutat com un coet (40,7 milions el 2009; 44,4 milions el 2010; 47 milions previstos per enguany), encara que s’amagui diferint-la en quatre, vuit o mil rebuts. Indigneu-vos!!! Perquè hem fet un mausoleu que ha costat 60 milions, impostos inclosos, de les nostres butxaques, i està sense vida al voltant i buida gairebé tota la setmana. Indigneu-vos!!! Perquè hem fet un pont, a més de 10 milions la peça,  pel que hi passen menys de la meitat dels cotxes previstos, senyal que era just i necessari. Indigneu-vos!!! Perquè no hem aconseguit acabar amb la marginalitat del Barri Antic ni amb la formació de ghetos d’immigrants en diferents barris, ni amb el problema de la mesquita, ni amb... Indigneu-vos!!! Perquè cada vegada hi ha més famílies a la ciutat que estan esgotant els seus recursos de subsistència, els estalvis i les prestacions i subsidis d’atur, i s’està formant una nova bossa de pobresa. Indigneu-vos!!! Perquè nadant en l’abundància durant quatre anys, no hem sortit de pobres.
El Carajillo Party Lleida cedeix gratuïtament aquestes idees i l’eslogan del titular a aquelles persones que a partir d’aquest dimecres preelectoral anunciaven una acampada a la plaça Ricard Viñes per reivindicar, com fan a altres llocs, un canvi de rumb a la política, a l’economia i al món. Advertència: ho tindran difícil en una ciutat on governa el despotisme il.lustrat. Ja ho saben, allò de tot per al poble, però sense el poble. Pobrets.

Ager Sedetanus

1 comentari:

Unknown ha dit...

Brillant!!!!! (clar que ho possen "a huevo")

No crec que li poguem atribuir a l'Alcalde en funcions cap reflexió política sucosa sobre el tema del Despotisme, més aviat crec que en pretensió de vacil·lar-se al periodista (Pau Echauz) treu mà de la ignoràcia que caracteritza aquest grup cohesionat que és l'actual PSC.