Safareig

Guerra psicològica Ros-Zaballos

Els voltants de l'Escola Oficial d'Idiomes, que dirigeix el candidat de CiU Joan Ramon Zaballos, estan farcits de cartells del candidat Àngel Ros. Davant la Paeria, que dirigeix, de moment, el candidat Ros, la banqueta està plena de cares del candidat Zaballos. Guerra psicològica? O uns catxondos al capdavant de les campanyes?

No hi ha vida, a la Rambla Ferran?

El candidat Àngel Ros ha posat en marxa altra vegada la prometedora, la màquina de promeses que ens ha sortit tan cara als ciutadans de Lleida i que pagarem fins i tot durant la nostra jubilació. Ara diu que encomanarà un projecte o un concurs d'idees -perill!! Aparteu les criatures!!!- per a convertir la Rambla Ferran en un vulevard i tornar-li la vida. Ui, és que no en té de vida, la Rambla Ferran? Quina confessió, senyor alcalde. Això els veïns ja ho sospitàven, sobretot des que va desmuntar el mercadet dels diumenges i ha fracassat el nou. Resem per a que no li passi el què al seu amic Hereu a Barcelona amb la reforma de la Diagonal. Aqui, els experiments s'haurien de fer amb gasosa, i no fent mausoleus com la Llotja, a 60 milions la peça.


Recoder a Alpìcat

Un dels noms propis de CiU, el conseller Lluís Recoder, va venir a Lleida a donar suport al candidat Zaballos. Recoder podria ser un model per Zaballos. La seva gestió com alcalde de Sant Cugat l’avala, però és que hi ha coses pendents del seu departament, com acabar la Variant Sud, o estratègiques com Alguaire, que segur faran que tots dos, hagin de parlar en més d’una ocasió. Aquesta va ser la cara de l’agenda de la visita del conseller a Lleida. La creu, uns pocs quilòmetres amunt per la carretera d’Osca. Recoder va aprofitar per donar suport a un alcalde de CiU que es juga la reelecció, Pau Cabré, d’Alpicat. Els assessors, d’imatge i gabinet del conseller, s’ho haurien de fer mirar. Volem suposar que Recoder va ometre cap referència a la política urbanística de Cabré. No semblaria gaire políticament correcte que el màxim responsable de l’urbanisme a Catalunya doni suport a un alcalde que està sent investigat per irregularitats –presumptes- i tractes de favor.