Carn d'Olla

Ros no és capaç de convocar ni als seus

La primera manifestació que convoca un alcalde de Lleida a la història de la ciutat ja s'ha celebrat aquest matí. Ha arreplegat un centenar de persones, la qual cosa indica clarament quina capacitat de convocatòria té l'Angel Ros. Ell, que s'omple la boca parlant de la lleialtat institucional, ha quedat galdós davant les altres administracions. Ja fora hora que la Generalitat, Diputació o consells comarcals convoquessin una manifestació contra l'alcalde Ros per les mil i una que n'està fent a Lleida. Ja triguen a convocar-la, però ens temem que els representants d'aquestes altres institucions són molt més com cal que l'agitador megalòman Ros. Megalòman fins a l'extrem de tenir la barra d'utilitzar la pàgina web de la Paeria per fer propaganda d'aquesta manifestació, fent-hi posar que hi han assistit un miler de persones!!! quan tothom ha pogut veure amb els seus propis ulls que no eren més d'un centenar, encara que alli mateix Ros ha manat als periodistes que posessin 400 assistents, a les cròniques. Bé, l'enèsima mentida ja no cola, però fer-nos empassar mil per cent ja comença a ser de consulta clínica. Si voleu mesurar la magnitud d'aquesta mentida aneu al web de l'Agència Catalana de Notícies (acn.cat) i mireu la fotografia número 19 de la crònica sobre la manifestació. Veureu una plaça de l'estació buida i, en un raconet, el grupet de manifestants. És la prova del cotó, si en Ros no fa retirar-la, la foto, perquè el seu braç és molt, molt allargat. Per no anar-hi, no hi han anat ni els seus 'compañeros' de partit i de consistori, alguns dels quals sí que van pujar a la Pobla fa quinze dies.
Amb aquesta capacitat de convocatòria de l'Àngel Ros no serà gens d'estrany, doncs, que l'aparell del PSC el faci tot un home al congrès local, el proper dia 25.

Ager Sedetanus


1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo em semblava a mi que no ens en podiem fiar massa del web de la Paeria. Si en aquest cas li han fotut pel broc gros, qui ens diu que a la resta de suposades notícies no ens aixequen la camisa cada vegada? Per cert, el web de la Paeria és un monument al culte a la personalitat del Ros. És bastant inquietant tot plegat.