HOMILIES

A les barricades


Un jutge del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (ni tribunal, superior? ha!, ni de justícia, ni molt menys de Catalunya) ha dictat una interlocutòria segons la qual si un nen o nena d'una escola de Catalunya demana que la classe sigui en castellà, la resta de companys i companyes hauran d'empassar-se el canvi d'idioma i seguir la lliçó en la llengua de l'imperi. Aquest jutge, pressumptament corrupte, escatxigat en l'afer de les ITV on també hi està emmerdat l'Oriol Pujol Ferrusola, ha decidit que si algú demana explicacions en castellà, l'espècie idiomàtica dominant sigui aquesta, sempre per sobre del català.
I què collons passaria si quan s'està fent la classe en castellà, amb mal de ventre per part de 29 dels 30 alumnes de l'aula, un dels infants demana que la vol seguir en català? El protegirà també el Tribunal Superior de Justícia de la colònia de Catalunya? I si aquest marrec, que té la mania d'estimar la llengua de sa mare i son pare, minoritària i maltractada, no ha sortit mai de la seva masia i no ha sentit altra llengua en sa vida que el català? Què collons fot escoltant una classe en castellà? Aleshores li dirien que el castellà l'ha d'haver après per pebrots, perquè a Catalunya es respira, el castellà; perquè te'l foten per la ràdio, per la tele i pels diaris; i al carrer no escoltes res més que castellà; i al pati dels nostres col.legis tan normalitzats gairebé només escoltes que el castellà. Collons, doncs!!! Aquest mateix argument li podem fotre als morros del pare querellant i del jutge de la interlocutòria!! Oi que portant l'argumentació a l'absurd es quan es veu clar el que passa? Doncs passa això, que ni pare, ni jutge ni, per descomptat, subjectes del PP o Ciutadans o d'altres grupuscles ben nostrats i traïdors, no volen reconèixer que el castellà ens penetra a tots els catalans per osmosi social i mediàtica.
Aquest alumne que voldria capgirar la classe de castellà perquè ell no l'entèn sabem que no rebrà l'emparament d'una justícia d'arrel profundament espanyola i espanyolista, encara que s'imparteixi aquí i porti un nom que taca el de Catalunya. Però el més fotut de tot és que tampoc la rebran, aquesta tutel.la efectiva de la justícia, cap dels 600.000 nens i nenes exposats a aquesta arbitrarietat, producte de l'acció judicial d'onze, de només onze famílies. Qualsevol dels 600.000 alumnes de l'escola catalana poden ser-ne víctimes, en qualsevol moment, d'aquesta excrescència jurídica. Així que no us sigui estrany si a partir d'ara i per a fer front a aquesta nova invasió, es comencen a aixecar barricades polítiques i culturals perquè no ens tornin a donar pel sac una vegada més. 

 (Aquestes són les 'HOMILIES' de La Quera d'aquest mes d'abril, que ja podeu trobar als quioscos. La portada la teniu a sota.)